هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

اسرائیل به حنظله حمله کرد

اسرائیل به حنظله حمله کرد نظامیان صهیونیست به کشتی‌ای که برای شکستن محاصره غزه در راه این باریکه تحت محاصره بود، حمله کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۲۸۴۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه به کشتی حنظله که برای شکستن محاصره غزه راهی این باریکه شده بود، حمله و کنترل آن را به دست گرفتند.

طبق گزارش‌ها، این کشتی در آب‌های بین‌المللی در حال حرکت بود، اما نظامیان صهیونیست بدون توجه به قوانین بین‌المللی به آن حمله کردند.

کشتی حنظله چند روز پیش از بندر گالیپولی ایتالیا به سمت غزه حرکت کرده بود و به عنوان بخشی از کمپینی برای شکستن محاصره، در بحبوحه جنگ نسل‌کشی و گرسنگی مداوم در نوار غزه است.

«جیکوب برگر»، فعال حقوق بشر و بازیگر آمریکایی که در این کشتی شرکت دارد، به المیادین گفت که ۲۱ نفر، از جمله ۶ آمریکایی، به کشتی «حنظله» پیوسته‌اند.

او توضیح داد که هدف شکستن محاصره غیرقانونی نوار غزه است و معتقد است که موفقیت کشتی الهام‌بخش سایر کشور‌ها و کشتی‌ها خواهد بود.

برگر همچنین فاش کرد که این کشتی مورد دو حمله قرار گرفته است که هر دو ممکن است تلاش‌های خرابکارانه‌ای برای از کار انداختن آن بوده باشد.

او تاکید کرد که روحیه بسیار بالاست و همه متعهد به کمک به مردم فلسطین هستند.

ژوئن گذشته، کمپین مشابهی زمانی که کشتی «مادلین» با مشارکت فعالان چندین کشور و حمل کمک‌های بشردوستانه، با هدف شکستن محاصره اسرائیل بر نوار غزه حرکت کرد، رخ داد. وقتی کشتی به غزه نزدیک شد، اسرائیل به ارتش دستور داد تا از رسیدن آن به نوار غزه جلوگیری کند.

یگان کماندویی دریایی شایتت ۱۳ به کشتی حمله کرد، آن را توقیف و فعالان را دستگیر کرد. نیرو‌های اشغالگر فعالان بازداشت شده را به فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو منتقل کرده و آنها را به کشورهایشان تبعید کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار